Campus Sint-Jan Berchmans

Praktische Info

Dagindeling

08:20 alle leerlingen zijn in de school
08.30 eerste lesuur
09.20 tweede lesuur
10.10 pauze
10.25 derde lesuur
11.15 vierde lesuur
12.05 middagpauze/vijfde lesuur
12.55 zesde les uur
13.45 zevende lesuur
14.35 pauze
14.50 achtste lesuur
15.40 einde schooldag/negende lesuur
16.30 einde schooldag indien negende lesuur
Onthaalbrochure bij SJB Mol
Middagpauze

Middagpauze

Tijdens de middagpauze eten leerlingen van de eerste en tweede graad in de refter. Leerlingen van het vijfde jaar eten in de Vergaderzaal en leerlingen zesde jaar eten in de Agora. Leerlingen van het zevende jaar mogen tijdens de middagpauze de school verlaten. Aan leerlingen die van de ouders toestemming krijgen om ’s middags thuis te gaan eten, wordt een middagpasje bezorgd.

Er is de mogelijkheid om soep en een broodje te bestellen via de broodjesapp ‘Food @SJB’. Deze kan je terugvinden op de startpagina van Smartschool.

Elvis

ELVIS staat voor ‘Een Laptop Voor Iedere SJB’er’. Vanuit de zogenaamde ‘Digisprong’-middelen van de overheid kunnen we al onze leerlingen een gratis laptop in bruikleen aanbieden. Deze laptop mag gebruikt worden zolang de leerling is ingeschreven op SJB.

elvis bij SJB Mol
Onze campus bij SJB Mol

Lockers

De leerlingen van de eerste graad kunnen hun laptop veilig in hun klas opbergen. De school voorziet voor de leerlingen van de 2de en de 3de graad kosteloos een locker om hun laptop, cursussen en persoonlijke spullen op te bergen.

Rekeningen

Elk trimester is er één rekening voor schoolbenodigdheden en -activiteiten.
De koopboeken worden online via www.KSOM-shop.be besteld en meteen betaald.
In januari volgt dan een rekening voor de huurboeken.
Voor vragen over rekeningen of bij betalingsproblemen kan men altijd in vertrouwen contact opnemen met Mevr. Van Roey (014 31 18 41).

inschrijven bij SJB Mol
Sport op SJB Mol

Sport op SJB

Voetballen of basketten op de speelplaats, een dansinitiatie in de sporthal, tafeltennissen: topideeën voor een gezonde en sportieve middagpauze.
Ons gemotiveerd team sportleerkrachten organiseert samen met onze Sportraad ook een middagsportcompetitie.

Communicatie met ouders

Via Smartschool informeren we de leerlingen en de ouders over activiteiten en initiatieven in de school en geven we de ouders de mogelijkheid om in te schrijven voor oudercontacten en activiteiten. Indien u dat wenst, kunt u steeds een afspraak maken met een leerkracht, het secretariaat, de beleidsondersteuners, de leerlingenbegeleiders, de zorgcoördinator of de directie.

Communicatie met ouders bij SJB Mol
Sport op SJB Mol

Onthaalbrochure